Välkomna till Strandstugorna vid Varamon och stugbyn Wetternbyn 
i Motala

Med kvällssol och utsikt du bara drömmer om

Välkommen till strandstugorna!

Naturskönt och lugnt läge bara 100 meter från Vätterns sandstrand och 3 km från Motala centrum. Här kan du njuta av solnedgång, lång sandstrand, uppfriskande vatten och en underbar utsikt.

Vår mindre stugby som vi nu kallar Strandstugorna i Varamon, består av 7 st 4-bäddsstugor, 4 st 2-3 bädds Comfortstugor och en konferensstuga.

Till anläggningen hör en gemensam hygienanläggning där dusch-, toalett- och diskmöjligheter finnes. Samtliga stugor har egen fri P-plats.

Vår förhoppning är att du skall finna vår stugby fräsch, naturskön, barnvänlig, spännande och prisvärd. Vi hoppas också att de aktiviteter vi succesivt bygger upp i och kring stugbyn ska stimulera till ökad gemenskap inom familjer och mellan familjer.

Vi hoppas också att aktiva människor med hög puls finner vår boendeform attraktiv. Testa gärna våra Comfortstugor som är utrustade för Lazy life & action. Hyr hoj eller ligg i koj ! Kombinera gärna med frukost på vårt Hotell Östermalm i centrala Motala.

Wetternbyn 

Välkommen till Wetternbyn

Vår större stugby är belägen endast 200m från Vätterns strand.

En stugby med hus på 40 kvm som uppfyller alla krav på komfort.

Stugorna har 2 sovrum med 2 bäddar i varje samt en divansoffa som kan bäddas upp för ytterligare 2 bäddar. 

Det finns Tv och Wi-Fi och köket har förutom micro, diskmasin, kyl och frys, även full utrustning för 6 personer. Stugan har en liten uteplats med utemöbler och en överbyggd veranda. Egen P-plats finns vid varje stuga.

Möjlighet att köpa frukost och att använda tvättstugan finns i stugbyn.

I närområdet finns bl.a. restauranger, cafeér, äventyrsgolf, vindsurfinguthyrning och trampbåtar. 100m till närmaste busshållsplats som kan ta dig till Motala centrum 3km bort.

Öppettider

Receptionen är öppen mellan kl. 8.00 och kl. 19.00. Efter receptionens stängning finns alltid möjlighet att få tillgång till rum via nyckelskåpet vid ytterdörren. Var dock noga med att meddela receptionen om du räknar med att anlända efter kl. 18.

Kontakt

Östermalmsgatan 20, 591 35 Motala Telefon: 0141 - 21 99 00
E-post:  info@hotellostermalm.se

© 2016 Hotell Östermalm.  All Rights Reserved.