Våra rum på hotell Östermalm

Våra hotellrum ser alla lite olika ut. De har dock en sak gemensamt - alla är helt nyrenoverade. Vi har försökt behålla det vackra från förr men lyft in ett modernt och tryggt boende.


Centralt beläget

Ett hotell med lugnt och centralt läge.  Med närhet till Resecentrum (200m), Hamnen (400m) och Motala centrum (700 m).


Våra rum

Ett hotell med helt nybyggda badrum till varje rum, helt nyrenoverade sovrum, Wifi & en designinspirerad frukostmatsal & lobbydel.
Allt byggt utan att känslan för byggnadens historia gått förlorad.


Härligt läge

Ett hotell med en härligt lummig innertomt som inramas av äldre fastigheter & där du sommartid kan avnjuta din frukost eller en kopp kaffe i skuggan av den 100-åriga eken & med det gamla Tingshusets siluett i blickfånget. Kvällskaffet & kakan är kostnadsfritt & serveras mellan 17.00-19.00.


Nära till allt

Ett hotell där du kan ta en promenad på kanalbanken ( 300 m ) , styrketräna på ett gym. (200 m) eller utforska allt som finns att göra i Motala Sporthall (200 m).


Tryggt & säkert

Ett hotell där du sover tryggt tack vare nyinstallerat heltäckande brandlarm och gedigna rumsdörrar. Din bil står säkert och fritt på vår innergård.


Boka nu

Eller kontakta oss för mer information om din visstelse.Du kan boka ditt boende online via vårt formulär eller så kan du ringa och boka. Det tycker vi också är trevligt!

Öppettider

Fram till 1 maj kontakta receptionen på Hotell Carl Friman 200m därifrån. Efter receptionens stängning finns alltid möjlighet att få tillgång till rum via nyckelskåpet vid ytterdörren. Var dock noga med att meddela receptionen om du räknar med att anlända efter kl. 18.00

Kontakt

Östermalmsgatan 20, 591 35 Motala
Telefon: 0141 - 21 99 00
E-post:  info@hotellostermalm.se

Skriv till oss
Följ oss

© Copyright 2022 Hotell Östermalm AB |  CookiesSitemap